fbpx
Logo

Restaurant Pelayo València, et contem la nostra història

Pelayo Gastro Trinquet és, ara mateix, un dels restaurants més importants de la capital del Túria. La increíble reforma feta, el servei 5 estreles que oferim, la selecció de tots els nostres productes i l’excel·lent equip de professionals que formen part del restaurant Pelayo València han fet possible aquesta fita, de la que estem molt orgullosos i orgulloses.

Ubicació del local

Pelayo Gastro Trinquet està ubicat en una excel·lent zona de València, fregant Ciutat Vella i en ple centre de la ciutat. Al costat de l’Estació del Nord, a prop del restaurant s’hi troben moltes parades d’autobús. A més, està a 5 minuts de la Plaça de Bous i la plaça de l’Ajuntament.

En el número 6 del carrer Pelayo està ubicat el restaurant, en el mateix lloc que el mític Trinquet de Pelayo, un dels racons més emblemàtics de la capital del Túria.

Cuinia i productes del restaurant Pelayo

Un dels aspectes més importants en Pelayo és la selecció dels productes amb els que es cuinen tots els plats. Cada matí el nostre cuiner, Pablo Margós, va al Mercat Central de València, tria els millors productes i els treballa a la cuina del restaurant.

Una vegada seleccionats i preparats per ser cuinats, comença la màgia. El jove cuiner ve del famós restaurant Las Bairetas de Chiva. Les seues creacions i innovacions són presentades als clients que, al cap i a la fi, són per als qui treballem.

Partides del Trinquet Pelayo

Una de les coses més importants amb les que Pelayo Gastro Trinquet compta és que comparteix entrada amb La Catedral de la Pilota Valeciana. El Trinquet de Pelayo és un racó que conté una bona porció de la història de a ciutat de València.

El nostre restaurant ha fet un gir de 180º al local d’abans. Sense perdre eixos moments previs i posteriors a les partides de pilota, ara també es poden disfrutar a l’establiment de dinars, sopars i esmorzars, amb una estètica completament nova i uns productes excel·lents.

 

Visites emblemàtiques en Pelayo

Gràcies a la gran repercussió als mitjans que ha tingut la inauguració del restaurant hem aconseguit atraure les mirades de personalitats i autoritats, tant de la nostra ciutat com de la resta del país. Desde la nostra apertura han passat pel nostre restaurant l’alcalde de València, Joan Ribó o la reconeguda actriu Llum Barrera.

Aprofitant també que València ha sigut seu de la Copa Davis, rebérem al nostre restaurant a tot l’equip que formen la selecció espanyola de tenis. Després d’aconseguir el passe a les semifinals de la copa, Rafa Nadal, David Ferrer, Feliciano López, Marc López i tot l’equip de la selecció disfrutà a Pelayo de l’autèntica gastronomia valenciana.

Encara no has provat la cuina de Pelayo? Fes la teua reserva en el 963514156!