fbpx
Logo

Pablo Margós és l’actual Xef Exectiu de Pelayo Gastro Trinquet, a més del restaurant Las Bairetas, en Chiva, negoci familiar especialitzat en arrossos on, a més, amb els seus quatre germans, se’n fa càrrec de la seua gestió.

La seua cuina està basada en una tècnica avançada sense perdre, mai, la tradició l'excel·lent tacte pel producte, especialment l'autòcton i amb el Km.0 per bandera.

Cursà els seus estudis en la Universitat Laboral de Xest i fou, en 2012, quan aconseguí el 2n premi en el Concurso Nacional de Jóvenes Cocineros ciutat de Segovia, un punt d’inflexió que, sense dubte, li fa guanyar confiança i motivació.

Pablo és un jove cuiner recentment seleccionat entre els 10 joves cuiners amb més projecció  del moment, com contà Jesús Trelis en un genial article: Los cocineros del futuro toman posiciones.

Actualment, Pablo aprofita l’oportunitat que Pelayo Gastro Trinquet li ha donat per capitanejar i liderar este projecte envoltat d’un jove, compromés i professional equip al seu càrrec.

La recomanació de Pablo

La recomanació de Pablo

El nou plat de sèpia és un plat senzill però ja és tot un favorit. Pots demanar-lo amb el timbal de sèpia i triar quin t’agrada més però, sobretot, pots combinar-lo amb una bona cervesa!