fbpx
Logo

Vols dinar al centre de València?

València és coneguda per moltes coses, però el bon menjar n’és una d’elles, sense dubte. Els responsables? La nostra gastronomia i els aliments de qualitat que usem a la cuina. Sabent açò, si vols menjar al centre de la ciutat i no saps on anar, Pelayo Gastro Trinquet és una de les millors opcions.

Pelayo, el restaurant de moda de la ciutat de València

El nostre restaurant s’ha convertit, en molt poc de temps, en un dels referents de la gastronomia que pots trobar a la ciutat de València. Com ho hem aconseguit? Com en tot, el treball és una part fonamental perquè qualsevol projecte tire endavant, també ho és, però, envoltar-se de les persones adequades. La família que s’ha creat en Pelayo Gastro Trinquet és la millor forma de demostrar que, quan un equip està unit i treballant colze a colze, qualsevol cosa pot aconseguir-se.
Gràcies al treball ben fet, els mitjans de comunicació s’han fet ressò del nostre projecte, fet que ha atret les mirades de personalitats públiques com actors i actrius, polítics i esportistes, que no han volgut perdre l’oportunitat de provar la cuina que oferim a les nostres taules.
Pelayo Gastro Trinquet és el millor lloc per menjar al centre de València degut a la seua excel·lent ubicació:
• Molt a prop del carrer de Colom, a escassos 10 minuts.
• A poc més de 5 minuts a peu des de la plaça de l’Ajuntament de València.
• A dos carrers de l’estació del Nord.
• Carrer perfectament comunicat amb metro (para Xàtiva), autobusos i estacions de Valenbisi.

Productes triats personalment i de gran qualitat

Si estàs pensant en menjar pel centre de València, pots vindre i provar els excel·lents plats dissenyats pel nostre xef Pablo Margós, un jove experimentat cuiner que ha arribat a Pelayo per fer-nos disfrutar de la seua forma de veure la gastronomia.
Ell mateix és l’encarregat de triar els productes del Mercat Central de València que, més tard, usarà al restaurant. Això li permet veure’ls, tocar-los i seleccionar els més apropiats per a la seua cuina i les elaboracions de la carta i dels menús diaris.

Un restaurant apegat al mític Trinquet Pelayo

El Trinquet de Pelayo és un tros d’història de València que obrí les seues portes l’any 1868. Des d’aleshores i fins ara és l’espai per excel·lència del nostre esport i també el més famós, conegut com “La Catedral de la Pilota”.
Tradicionalment, al Trinquet de Pelayo sempre ha hagut un lloc reservat per als esmorzars i cafenets dels aficionats, per dinar o per sopar; era el moment de conservar la tradició amb una nova mirada i oferint un concepte gastronòmic complet.
Tot açò pots comprovar-ho al carrer Pelayo, 6, entre Ciutat Vella i la Roqueta.
El nostre equip està esperant-te per oferir-te el millor servei possible i el nostre xef Pablo Margós serà l’encarregat de fer-te disfrutar del bon menjar i la gastronomia valenciana revisada al llarg dels plats que pots trobar a la carta.
Reserva en el 963 51 54 56.