fbpx
Logo

La cuina valenciana de Pelayo Gastro Trinquet

Si alguna cosa es respira en la Catedral de la Pilota és tradició i cultura valenciana. A més de rescatar el trinquet i mantindre viu l’esport valencià per excel•lència, en la cuina també regna la gastronomia de la terreta, tant en les receptes com en els productes i aliments que s’utilitzen per elaborar-les. Tant és que el 85% dels productes que composen la carta són autòctons: conreats i produïts a la nostra terra. En Pelayo Gastro Trinquet s’ha establit una unió perfecta entre les arrels de l’esport i la cuina amb el just toc de modernitat i, això sí, amb el respecte per la tradició sempre per davant.

PRODUCTES VALENCIANS

Arròs, peix, hortalisses, llegums… Tota la matèria primera necessària per tal d’elaborar els platós és seleccionada i adquirida diàriament per Pablo Margós, al cap de la cuina de Pelayo. La seua experiència i criteri són una aposta segura: els ingredients són frescos, de qualitat i valencians. El temple on aconseguir-ho és el Mercat Central de València. Allà es segueix fil per randa allò de “de l’horta i el mar a la taula”. Per poder degustar al màxim el sabor dels ingredients, estos han de ser com més frescos millor, i de temporada. Així s’aconsegueix que els plats siguen un plaer.
LA COCINA VALENCIANA DE PELAYO GASTRO TRINQUET

PASSAT I PRESENT QUE ES DONEN LA MÀ A LA CUINA DE PELAYO

El nou restaurant ha portat cuina valenciana de qualitat al centre de València, des de la paella de tota la vida fins la un ajoarriero de garrofó. En la cuina de Pelayo conviuen receptes de tota la vida juntament amb algunes de noves, necessàries per tal de fer del restaurant un lloc únic i diferent. A la vida cal arriscar i això Margós ho sap; un gran xef que sap com fer-ho i que acabe bé. El seu gust per la cuina i pels sabors es demostra en les seues elaboracions: autèntiques i originals. Fa que el seu treball semble fàcil. Amb molt d’amor i respecte per la tradició culinària d’ací i molta imaginació, els menjars resultants són tot un espectacle. Destaquem la titaina i la seua mà amb els arrossos.

CUINA I TAULES AMB PERSONALITAT

El resultat de voler preservar els costums i pràctiques locals i alhora donar un toc fresc a la gastronomia amb la qual naix el Pelayo Gastro Trinquet ha sigut tot un èxit. La innovació i el factor sorpresa als plats han estimulat un corrent de dinamisme, joventut i novetat.
I no ens quedem en els plats. La decoració, a vaixella, l’ànima del restaurant i el propi trinquet renovat tenen una personalitat que qui ens visita ensuma ràpidament.
LA COCINA VALENCIANA DE PELAYO GASTRO TRINQUET