Logo

Han arribat els sopars d’empresa

Per molts, el moment que no volen que arribe. Per a altres, el que esperen des del gener. Ací et deixem la nostra proposta de menú per a grups, dinars o sopars d’empresa en València. Comença el Nadal amb bon peu en Pelayo Gastro Trinquet! Reserva ja al  963514156 o escribe a info@pelayogastrotrinquet.es!

OPCIÓ 1

Entrants

Pedrer (molleja) cruixent a la brasa amb piquillos, llima i mostassa d’herbes.
Ensaladilla de fumats amb escuma d’olives.
Mandonguilles de vaca vella, portobello i crema de foie.
Sardina fumada, crema de pebre torrat, formatge vell i codonyat.

~·~

Principal (dinars migdia. A triar)

Fideuà d’ànec i bolets.
Arròs melós de rap i gamba.

Principal (sopars nit. A triar)

Lluç en tèmpura, tàrtara i wakame.
Llom alt de ternera nacional amb creïlles i piquillos (maduració 42 dies. 1 llom cada 2 comensals)

~·~

31,00 €

Postres i café inclosos.
Beguda no inclosa.

 


OPCIÓ 2

Entrants

Anxova, pa de cristall i tomaca valenciana.
Timbal de sèpia i oli de tinta.
Bunyol de bacallà i all negre.
Bolets de temporada, oli de terra, ou a 65ºC i pernil ibèric.
Lleteroles cruixents, crema de boletus i bromera d’alls tendres.

~·~

Principal (dinars migdia. A triar)

Arròs a banda amb gamba roja.
Arròs melós d’ànec i carxofa.

Principal (sopars nit. A triar)

Suquet de rap i galtes de bacallà.
Chuletón de ternera madurat amb creïlles i padrons fregits (1 chuletón cada 4 persones)

~·~

36,00 €

Postres i café inclosos.
Beguda no inclosa.

La reserva serà efectiva després d’abonar el 20% per adelantat, bé mitjançant transferència bancària, bé al propi restaurant. Per a més informació telefona al 963514156 o escriu a info@pelayogastrotrinquet.es.