fbpx
Logo

La setmana de la Dona Pilotari al Trinquet de Pelayo

Va de Dona celebra la seua segona edició al Trinquet de Pelayo el dia 9 de març de 2018. L’esdeveniment, organitzat per la federació de pilota valenciana juntament amb la regidoria d’esports, busca donar visibilitat a la creixent participació de les dones als esports tradicionals i minoritaris, ja siga com a jugadores o com seguidores i espectadores. Cada vegada més, les dones s’involucren en la pilota valenciana, arribant a ser referents en campionats nacionals i internacionals. El paper de la dona als trinquets ha anat normalitzant-se, i això és el que es vol transmetre amb un conjunt d’activitats i esdeveniments que conformen la setmana de la dona pilotari.

A les 17:00 h començaran les activitats amb la inauguració de la Fira d’Entitats de la Pilota, consistent en una mostra de projectes, tasts gastronòmics, publicacions… que apropoaran al públic l’essència cultural esportiva que envolta este esport valencià.

A les 19:00 h en el Trinquet Pelayo tindrà lloc el plat fort del dia amb un acte dirigit per Patricia Espejo, còmica monologuista de Comedy Central i el Club de la Comèdia. Ací es presentaran els sis equips que participen en el Circuit Femení d’Elit, un campionat que reuneix a les millors jugadores en l’actualitat. De la mateixa manera, es retrà homenatge les dones que han reforçat la presència femenina en la pilota al llarg del temps. L’acte comptarà amb música, sortejos i regals, sense perdre de vista el panorama pilotari.

 

LA SEMANA DE LA MUJER PELOTARI EN EL TRINQUET DE PELAYO

L’esdeveniment seguirà amb un concurs de tretes, que tindrà un premi especial. També hi haurà una partida mixta de raspall a mode d’exhibició.

Per acabar es sortejaran regals especials entre els assistents, com ara sopars i viages, de la ma de les empreses col·laboradores del “Va de Dona”. Les activitats acabaran amb l’actuació de Bajoqueta Rock al carrer Pelayo.

L’accés a totes les activitats és gratuït, tot i que és necessari fer-se amb una entrada.

 

LA SEMANA DE LA MUJER PELOTARI EN EL TRINQUET DE PELAYO

No podeu perdre’s res. Va de dona!